понеділок, 27 квітня 2015 р.

Відзначення Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля

24 квітня до Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля в районному будинку культури відбулися районні урочистості з нагоди вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Ця трагедія забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців, її наслідки ще довго відчуватимуть на собі майбутні покоління. Це стало своєрідним випробуванням та уроком для мільйонів, тому ми повинні пам’ятати та шанувати тих, завдяки яким сьогодні живемо.
Була присутня на заході та виступила зі словами вдячності і шани ліквідаторам заступник голови райдержадміністрації Інна Бас, яка також нагородила Почесною грамотами райдержадміністрації ліквідатора ІІ категорії Плаксу Антона Сергійовича та Почесною грамотою районної ради ліквідатора І категорії Синюка Леодора Юрійовича.
На завершення урочистостей для присутніх виступили зразковий ансамбль сучасного танцю «Антарес», вокально-інструментальне тріо «Лілея», солісти зразкової вокальної студії «Зернятко», вокальний квартет «Нота-Нео» та інструментальний дует (віолончель, бандура).

Немає коментарів:

Дописати коментар