вівторок, 3 травня 2016 р.

ОГОЛОШЕННЯ



Сектор культури  Луцької районної державної адміністрації Волинської області оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад:
 директора районного будинку культури
Вимоги до учасників конкурсу: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи  у сфері культури не менше 3 років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
директора централізованої районної бібліотечної системи
      Вимоги до учасників конкурсу: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж бібліотечної роботи за професіями керівників нижчого рівня: в обласних (районних) бібліотеках: для магістра - не менше 3 років, спеціаліста - не менше 5 років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
директора Торчинського народного історичного музею ім. Г.О.Гуртового
Вимоги до учасників конкурсу: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр,  спеціаліст).  Післядипломна освіта в  галузі управління. Стаж роботи в галузі культури за професіями керівників районного рівня: не менше 5 років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Особи, які бажають взяти участь у  відборі,   подають на ім'я завідувача сектору культури Луцької райдержадміністрації Волинської області за адресою м. Луцьк, вул. Шевченка, 41 тел.(0332)725064 та направляють за ел. адресою: rkulturarda@gmail.com такі документи:
  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних
  • автобіографія (резюме)
  • мотиваційний лист
  • копії  документів про освіту
  • копія документів, що засвідчує особу
  • стратегічний план розвитку установи з операційними програмами на один та п’ять років
  • два рекомендаційні листи  
Документи приймаються  з 30 травня 2016 року (упродовж 30 днів після оголошення конкурсу).

Немає коментарів:

Дописати коментар