понеділок, 21 травня 2018 р.

"Пізнаємо Європу разом"

   19 травня в Торчинському народному історичному музеї імені Г.О.Гуртового відбулася тематична година присвячена Дню Європи. Захід був поділений на дві частини – інформаційну та практичну.
  Спочатку директор закладу Мельник О.В., на основі матеріалів представлених на виставці, розповів присутнім про історію створення Європейського Союзу та його роль у світі, про шляхи співробітництва між Україною та ЄС, його символіку, структуру виконавчих органів. Окремо наголошувалось на європейських цінностях та прагненнях їх досягнення в українців, що підтвердилось під час подій Революції гідності.
   Після цього з учнями ліцею було проведено вікторину «Що я знаю про Європу». Завдання, які виконували юнаки стосувались обізнаності з прапорами країн Європи, назвах найбільших міст, імен видатних особистостей, національних страв країн-членів ЄС.
   В такий спосіб учасники заходу поглибили свої знання про європейські країни та зрозуміли, що шануючи спільні цінності, спільну історію, ми можемо будувати спільне майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар