вівторок, 3 грудня 2013 р.

Обласний семінар


     Начальник  відділу  культури  РДА  Валентина Зінчук  взяла  участь  і виступила  на  обласному  семінарі працівників  селищних та  міських бібліотек  для дітей  на тему «Інноваційна діяльність   міських  бібліотек для дітей», який  відповідно до плану роботи  управління культури облдержадміністрації  відбувся  на базі Торчинської селищної бібліотеки –філії для дітей  районної ЦБС.
   Вона розповіла  про  діяльність  влади і  закладів культури   в атмосфері  порозуміння, а також про  нові завдання і нові можливості  установ культури  району. Учасникам семінару  було  запропоновано  перегляд  масового заходу – заняття творчої майстерні «Промисли та ремесла України», яка діє при бібліотеці.
    Місцева  майстриня    народної творчості  Ольга Куляша  презентувала  власні   ляльки-мотанки  та розповіла  про їх роль  як духовних оберегів  в житті українського народу. Учасники семінару  також мали можливість  відвідати  майстер-клас «Декупаж на дощечках з використанням петриківського розпису», організований в рамках оголошеного Президентом України 2013 року – роком дитячої творчості.

Немає коментарів:

Дописати коментар