середу, 26 березня 2014 р.

Маяківська дитяча музична школа


 «Тобі, Тарасу, присвячуємо!» - так називався захід з нагоди 200-ї річниці з дня народження Т.Г.Шевченка, який відбувся 22 березня 2014 року в Маяківськійдитячій музичній школі. Захід був підготовлений викладачами школи як літературно-музична композиція.
Присутні – викладачі, учні та їх батьки, мали змогу познайомитися з біографією та творчим спадком Т.Г. Шевченка, а також поринути у світ чарівної музики, яка була написана на вірші геніального автора поезій, або присвячувалася йому та його улюбленій неньці - Україні.
Програма концерту насичена як українськими так і зарубіжними композиторами: О.Каліщук, О.Давиденко, І.Вимер, А.Філіпенко,  М.Таренжі, К Мячков, В.Задоянов, А.Огінський, Е.Дженкінсон. Свою творчість демонстрували солісти, дуети, ансамбль бандуристів, ансамбль баяністів, ансамбль скрипалів, хор, яскраві гітаристи, ансамбль сопілкарів. (Місаїл Серьогін, Марина Гайдучик, Микола та Андрій Прокопчуки, Всеволод Марощук, Віталій Дужик, А.Худзик,Софія Тишик, Юрій Тишик, Ольга Лихотоп, Ернест Філімончук, Ірина Кондратюк, Олександр Курасов, Віталій Стельмащук).





 
Роботу викладачів та учнів оцінено на відмінно.

Немає коментарів:

Дописати коментар