пʼятницю, 18 березня 2016 р.

«Хай в серці кожної дитини живе любов до України»



  Цьогоріч відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання відбулося на базі нашого району. Урочисте дійство відбулося в будинку культури селі Гірка Полонка, яке спільними зусиллями організували працівники районної дитячої бібліотеки, будинку культури Гіркої Полонки, місцевої музичної школи та інші.
 Учасниками заходу стали бібліотечні працівники району, а також педагогічний колектив та учні  Гіркополонківської загальноосвітньої школи. З вітальним словом до присутніх звернулися  начальник управління культури  ОДА Валерій Дмитрук, директор обласної бібліотеки для дітей Наталія Гранич. 
Перед присутніми також виступили члени Національної Спілки письменників України, заслужений журналіст України Надія  Гуменюк та Іван Чернецький. 
На свято було запрошено і переможців конкурсу дитячого читання  «Найкращий читач року». Ними стали учениця  8  класу ЗОШ с. Радомишль Маргарита Борейко, учениця 7 класу Торчинської ЗОШ Соломія Дерибон, учень 8 класу Промінської ЗОШ Максим Патута. 
Завідувач сектору культури райдержадміністрації Валентини Зінчук вручила їм подарунки. Бурхливими оплесками глядачі зустріли виступи ансамблю гітаристів, духового оркестру та інших. Подарували присутнім запальні танці зразковий ансамбль народного танцю «Вертуни».






 Справжнє захоплення у глядачів викликала лауреат всеукраїнських конкурсів і фестивалів Іванна Бідзюра, яка виконала пісню  «Україна – це ти».
Під час свята було проведено дитячий конкурс, переможці якого отримали призи.
На завершення свята виступила завідувач сектору культури райдержадміністрації Валентина Зінчук , яка подякувала усім учасникам дійства за активну участь у святі, побажала їм творчого натхнення, нових здобутків, успіхів й великих перемог та організувала флеш-моб «Марш книголюбів».

Немає коментарів:

Дописати коментар