понеділок, 21 листопада 2016 р.

Творча зустріч волинських письменників "Нас об'єднує любов до України" c.Буяни

    Центральна районна бібліотека в рамках проекту «Нас об'єднує любов до України» продовжує організовувати творчі зустрічі волинських письменників з учнями загальноосвітніх шкіл району. Цього разу така зустріч, приурочена до третьої річниці Революції Гідності, відбулася в Буянівській ЗОШ І-ІІ ст. До школярів завітали члени літературно-мистецької студії "Зорі над Стиром" Лукія Василевська, Наталія Бугай та Павло Покотило.

                                                   
          Завідувач відділу обслуговування Зоя Качан представила гостей та нагадала присутнім про події тих великих днів, які назавжди змінили історію нашої нації.

   
         Поети читали власні твори про Майдан, Революцію Гідності, Героїв Небесної Сотні, АТО, розповідали про події сьогодення, власні захоплення та ділилися планами на майбутнє, звучала пісня Наталії Бугай «Героям Небесної Сотні». Письменники подарували шкільній бібліотеці власні книги.
                     

        Учні були вдячні за свято, організоване центральною районною бібліотекою, і в дарунок гостям прочитали вірші Лукії Володимирівни, Наталії Володимирівни, Павла Антоновича з їхньої колективної збірки патріотичної поезії «Обпалені надії».



        На завершення зустрічі завуч щиро подякувала гостям за цікаву зустріч, подаровані книги, побажала всім миру, злагоди та нових творчих здобутків.


Немає коментарів:

Дописати коментар