середу, 28 травня 2014 р.

Спільний проект "Культурна самобутність місцевих громад українсько-польського прикордоння"



27-28 травня на території сільської ради с. Гірка Полонка відбулася конференція мікропроекту „Культурна самобутність місцевих громад українсько-польського прикордоння”. 




На цій конференції обговорювався проект, який впроваджується за рахунок коштів Європейського Союзу у рамках Програми прикордонного співробітництва „Польща-Білорусь-Україна” 2007-2013 рр. Сільська громада приймала делегацію з гміни Руда-Гута Люблінського повіту. Представники польської сторони ділилися досвідом таких проектів, обговорювалися питання фінансування, була представлена презентація села Гірка Полонка та гміни Руда-Гута. Також польська делегація мала можливість відвідати заклади освіти та культури с. Гірка Полонка. 
Польська делегація та сільська громада отримали заряд хорошого настрою від святкового концерту до Міжнародного дня захисту дітей „Щасливе дитинство”, який підготували учасники художніх колективів Гіркополонківської дитячої музичної школи, загальноосвітньої школи та студії народного танцю „Вертуни”. На заході була присутня та виступила з словами вдячності начальник відділу культури Луцької районної державної адміністрації В.Зінчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар