понеділок, 14 грудня 2015 р.

День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

       13 грудня в будинку культури села Гірка Полонка відбувся вечір вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильські АЕС «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам’ять», де були присутні члени районної громадської організації ,,Спілка Чорнобильˮ, жителі сільської ради, начальник відділу культури Валентина Зінчук та Гіркополонківський сільський голова Ніна Симонович.
        Розпочався захід з урочистої частини, під час якої зі словами подяки та вітання виступили Валентина Зінчук, Ніна Симонович та голова районної громадської організації "Спілка Чорнобиль" Федір Рузак. Так зокрема, за активну участь у Чорнобильському русі та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС було вручено Подяку голови райдержадміністрації Мазурку Леоніду Якимовичу, ліквідаторові 2 категорії, жителю села Шепель.
      Після урочистої частини для присутніх відбувся святковий концерт, який підготували аматорські колективи будинку культури села Гірка Полонка.
       У фойє працівники районної бібліотеки для  дітей розмістили виставку малюнків дітей Луцького району про Чорнобильську трагедію. Журі визначило три найкращих малюнки за які діти отримали цінні призи.

Немає коментарів:

Дописати коментар