четвер, 3 листопада 2016 р.

Свято села Сирники

16 жовтня в с. Сирники Княгининівської сільської ради відбулося свято села. Розділили радісну подію з жителями голова Княгининівської сільської ради Олена Твердохліб, настоятель Свято-Покровського храму села Княгининок-Сирники отець Михайло, керівник Луцької районної організації політичної партії Українське об’єднання патріотів “Укроп” Ігор Климчук.
На початку дійства завідувач клубу Оксана Глушко виконала пісню про рідний край ”Сирники, о рідні Сирники”, слова якої належать місцевій поетесі Галині Терлецькій.
Також учасниками концерту стали Луцький гурт “Відлуння”, вокальний ансамбль села Сокіл “Сокільські веселухи” та гості клубу села Брище – Бардюк Софія, Бондарук Богдана та Майструк. Порадували своєю участю сімейні дуети клубу села Милуші у складі Маши та Оксани Павлович,Олени та Анни Терефельських, та клубу с.Сирники – дует Оксани та Тані Глушко. Гурт Барви клубу с. Сирники висловив свою любов до рідного краю у пісні Рідня моя рідня, гуморескою підняла настрій усім Марія Міленіна жителька села Милуші.
На святі також були представлені вироби умільців – людей, які продовжують традиції української культури – Валентини Любушкіної, Ольги Тригобюк, Людмили Третяк та Марії Хлоян.
На завершення святкування кожен бажаючий мав змогу зробити боді-арт, насолодитись шоу мильних бульбашок від “Арт Продакшн”, взяти участь у лотереї та виграти цінні призи, а також почастувати справжню українську кухню.


Немає коментарів:

Дописати коментар