понеділок, 25 грудня 2017 р.

Літературно-мистецьке свято «Зорі над Стиром сяють непогасно!»

   22 грудня в приміщенні районного будинку культури працівниками центральної районної бібліотеки було організовано літературно-мистецьке свято «Зорі над Стиром сяють непогасно!», присвячене 50-річчю створення літстудії.   
   На святі були присутні голова районної ради Валентин Приходько, заступник керівника апарату РДА Ігор Гусак, завідувач сектору культури РДА Валентина Зінчук.
   Керівникам літстудії були вручені грамоти, а також подяка голови районної ради – центральній районній бібліотеці «за всебічне сприяння в організації засідань літстудії, організацію літературних зустрічей у бібліотеках району». 
   Валентина Михайлівна також вручила подяку літстудії «Зорі над Стиром» за «самовіддану творчу працю, високий рівень майстерності слова та з нагоди 50-річчя від дня створення».          
   З привітальним словом виступив перший керівник літстудії Святослав Бородулін, який в цьому році відзначив 90-річний ювілей. Також привітання звучали від Михайла Лапківа, Олександра Васильєва та Миколи Шостака.
   Власну поезію читали Людмила Мартинова, Надія Шабала, Володимир Мартиненко, Володимир Ткаченко, Наталія Некрахова, Лариса Волошенюк.
    Щирими, ніжними, задушевними мотивами зазвучала на святі пісенна лірика Любові Мілевич, Галини Терлецької, Наталії Бугай, Тетяни Бродасюк, Володимира Волинянина та Галини Мельничук.

Немає коментарів:

Дописати коментар