суботу, 19 травня 2018 р.

ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР ПРАЦІВНИКІВ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБІЛОТЕЧНОЇХ СИСТЕМИ ТА СІЛЬСЬКИХ БІБЛІОТЕК ОБ"ЄДНАНИХ ГРОМАД

  18 травня у бібліотеці-філії  с.Гірка Полонка відбувся семінар працівників бібліотек Луцького району. На семінарі розглядалися актуальні питання щодо роботи бібліотеки у сучасних умовах. Про співпрацю громади і сільської бібліотеки розповіла сільський голова Ніна Симонович. Крім того,  завідувач Васечко Г.М.,  показала роботу бібліотеки «Свята та будні моєї бібліотеки» та виставки вишивок бісером «Руками створена краса», бібліотекарі району до Дня вишиванки провели флеш-моб  «А я іду по світу в вишиванці! Я- українка! І пишаюсь цим!», відео-презентації конкурсних робіт сільських  бібліотекарів  «Багатолика Європа» та ін. 








    Відповідно до наказу сектору культури завідувач сектору Валентина Зінчук вручила нагороди переможцям відео-презентацій. У конкурсі прийняли участь 13 бібліотек району.

За підсумками  журі 1-е місце зайняла бібліотека-філія для дорослих смт Торчин, яка презентувала  Австрію, 2-е місцебібліотеки-філії сіл Промінь та Лище, 3-є книгозбірні сіл Піддубці та Усичі. Всім учасникам конкурсу були вручені Подяки сектору культури та  пам’ятні сувеніри.

На завершення візиту бібліотекарі мали змогу отримати насолоду від невеличкого концерту, який запропонували аматори сцени місцевого будинку культури та  вихованці  місцевої  ДМШ «Волинь - це Європа!».


Немає коментарів:

Дописати коментар