вівторок, 25 вересня 2018 р.

ФЛЕШБУК, ПРИСВЯЧЕНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДНЮ БІБЛІОТЕК




Луцька центральна районна бібліотека долучилась до проведення Флешбуку (книжкового флешмобу в Інтернеті), присвяченому Всеукраїнському дню бібліотек.  Бібліотекарі   створили сторінку у Facebook на ім’я найбільш  популярної  книги у  бібліотеці, запросили на неї  друзів. З 5 по 25  вересня знайомлять  з книгою через фрагменти тексту, ілюстрації, цитати,  біографії автора,  враження, відгуки читачів. Інформацію про Флешбук поширили у групі «Топ – популярних книг бібліотек Волині» в соціальній мережі Facebook.  А обрали  для популяризації в соціальній мережі Фейсбук книгу Люко Дашвар «Покров», адже саме вона має багато хороших відгуків і активно обговорюється  читачами. 
      Довідка:Лю́ко Дашва́р (справжнє ім'я Ірина Іванівна Чернова) — українська письменниця, лауреат літературної премії «Коронація слова».  Всі книги авторки друкувались у  видавництві «Клуб сімейного дозвілля». Загальний наклад  її книжок  складає  понад 300 тисяч примірників, її називають «найтиражованішою письменницею країни». Прототипи літературних героїв та сюжетів Люко Дашвар, здебільшого, почуті або побачені письменницею явища реального життя.
        Флешбук - книжковий флешмоб в Інтернеті. Це розміщення фрагментів текстів видань у соціальних мережах, створення уривків з улюблених книг, ознайомлення з ними друзів і передплатників сторінки з наведенням цитат, ілюстрацій, особистих думок та іншої інформації. Завдання флешбука - зробити читання цікавим, різноманітним, корисним і найголовніше, регулярним! На протязі певного часу знайомити читачів з книгою через фрагменти, цитати, висловлювання, біографію автора, особисті враження...  
        Обов'язково прочитайте книгу та долучайтеся до сторінки у соціальній мережі Фейсбук під назвою Флешбук Люко Дашвар «Покров».

Немає коментарів:

Дописати коментар