суботу, 15 грудня 2018 р.

День ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

    14 грудня 2018 року в центральній районній бібліотеці відбувся "круглий стіл", присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС "Подвиг заради життя". Участь у засіданні взяли заступник керівника апарату – завідувач сектору організаційної роботи райдержадміністрації Ігор Гусак, керуючий справами районної ради Наталія Муравйова, ліквідатори Чорнобильської АЕС, працівники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, центральної районної бібліотеки та ін.
   Представники влади подякували усім ліквідаторам за жертовність, героїзм та побажали здоров’я, вдячності людей, добробуту в родинах. А в знак подяки вручили Почесні грамоти та Подяки голови райдержадміністрації та районної ради.
      Почесну грамоту районної державної адміністрації за мужність, самовідданість під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, активну громадську діяльність та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС нагородили Баса Миколу, ліквідатора першої категорії, жителя села Чаруків.
     Після урочистої частини, присутні переглянули фільм про Чорнобиль та отримали музичні вітання.



Немає коментарів:

Дописати коментар