пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Зустріч з учасниками АТО «І подвигам не буде забуття…»

  Щороку в травні ми відзначаємо День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над нацистами. 
  На жаль, наша війна за велику перемогу ще не завершилась. З березня 2014 року наша країна знаходиться в стані неоголошеної війни. Сьогодні на Сході України йдуть військові дії, точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об’єднався нині проти російського агресора. Сили АТО намагаються протистояти терористам. На полі битви – захисники, воїни.
  В читальному залі центральної районної біблітеки відбулася зустріч з учасником АТО «І подвигам не буде забуття…», присвячена Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
  Ведучі заходу Віра Берегович і Ганна Омельчук розповіли про події тих буремних років, які назавжди змінили долю українського народу. Також представили гостя – учасника АТО Кисляка Володимира, жителя села Тарасове, який розповів про перебування в зоні АТО, про нелегку долю воїнів-захисників на лінії розмежування. Боєць цікаво відповідав на питання, які задавали присутні та висловив свої думки щодо подій, які відбуваються в нашій державі. В дарунок нашому герою бібліотекар Ганна Омельчук прочитала вірш Людмили Лєгостаєвої «Балада про дві душі», а Клавдія Пшебельська – методист районного організаційно-методичного центру сектору культури РДА виконала патріотичні пісні про Україну.
  Завідувач сектору культури Валентина Зінчук подякувала гостеві за мужність і героїзм, самовідданість і патріотизм, та напередодні Дня матері подякувала всім матерям, а особливо мамі нашого героя за те, що виховала гідного сина, котрий нині став на захист неньки-України.
  Бібліотекарі селища Торчин Оксана Мельничук, сіл Піддубці та Княгининок – Світлана Драницька та Ганна Рощук також висловили слова вдячності Володимиру Кисляку і на згадку вручили подарунок від бібліотечних працівників району.

Немає коментарів:

Дописати коментар