понеділок, 27 лютого 2017 р.

Вечір пам’яті героїв Небесної Сотні в с.Гірка Полонка

   У бібліотеці-філії с.Гірка Полонка, спільно з працівниками будинку культури відбувся вечір пам’яті героїв Небесної Сотні «Небесна Сотня: Герої не вмирають!» 
   Ведучі вечора Галина Васечко і Олена Пась відкрили вечір такими словами: «Сьогодні ми зібралися тут, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час 21 століття. Ще довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив земне життя у 2013 – 2014 рр. Ця подія сколихнула увесь світ, не залишила байдужою жодної душі».
  Учні загальноосвітньої школи Остапчук Тетяна (11 кл.), Жбік Ольга (9 кл.), Надія Бондар читали вірші наших волинських поетів Марії Пишук «Майдан не спить», Тамари Гримарович «Пам’яті Небесної Сотні», Сіми Кордунової «Відлуння холодного яру».
  Ведучі розповідали про страшні події, які відбувалися в той час на майдані, переглядали відео, яке доводило до сліз. Хвилиною мовчання згадали усіх героїв, які поклали своє життя за наше майбутнє. Закінчився захід спільною молитвою за мир в Україні.


Немає коментарів:

Дописати коментар