четвер, 9 лютого 2017 р.

Презентація книги "Аеропорт"

   
 

   На виконання доручення голови районної державної адміністрації щодо відзначення другої річниці героїчної оборони Донецького аеропорту військовослужбовцями Збройних Сил України в центральній районній бібліотеці відбулася презентація книги відомого американського військового кореспондента Сергія Лойка «Аеропорт». Нещодавно книги в кількості 14 прим. надійшли до бібліотек ЦБС за рахунок державної програми «Українська книга». Всього в ЦБС таких книг уже 20 прим.
   Враженнями від прочитаної книги поділилися директор ЦБС Валентина Ходаковська та провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей Лариса Панасюк. Про відгуки читачів розповіли бібліотекарі с.Лаврів Галина Гурницька, с.Г-Полонка Галина Васечко, завідувач бібліотеки для дорослих смт Торчин Оксана Мельничук, в чиїх бібліотеках книга, придбана раніше за власні кошти, не затримується на полиці, а передається з одних рук в інші.
   Книга вийшла 3 вересня 2015 року в київському видавництві «Брайт Стар Паблішинг» двома мовами – українською та російською. Складається з 18 розділів. У 2016 році вийшла нова доповнена редакція роману. 
   Сергій Лойко став єдиним іноземним кореспондентом, що побував в обложеному російськими бойовиками Донецькому аеропорту. В кінці жовтня 2014 року він провів там чотири дні серед українських військових та добровольців з Правого Сектора, результатом чого стала стаття з галереєю власних світлин на першій шпальті «Лос-Анджелес Таймс». 
   Присутні переглянули за допомогою відеопроектора фільм «Аеропорт», створений каналом ICTV.





Немає коментарів:

Дописати коментар